maanantai 30. syyskuuta 2013

Viime viikon ratakierrokset

Kivikko (Helsinki)


Viime viikolla kerkesimme kiertämään mm. Kivikon radan. Tarkoituksena oli parantaa omaa tulosta, koska en ollut hetkeen rataa kiertänyt ja heitot olivat sillä aikaa parantuneet. Ensimmäiset yhdeksän väylää eivät luvanneet hyvää, kun olin jo kuusi yli paarin ja aiempi ennätykseni oli juuri tuo +6. Lopussa peli alkoi kulkea ja varsinkin metsän lyhyet ja tekniset väylät menivät nappiin. Väylällä 14 hain ensimmäistä kertaa lähestymistä kämmenellä vasemman kautta ja se tuottikin birdien! Myös 10. väylä jäi mieleen, koska sain sen ensimmäistä kertaa paariin. Viimeiset yhdeksän väylää menivät lopulta tulokseen -1 ja sain kuin sainkin uuden ennätyksen: +5.


Niille, ketkä eivät ole Kivikon rataan tutustuneet, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa. Vaihtelevia väyliä ylä- ja alamäkeen sekä myös tasaista maastoa. Osa väylistä on pitkiä, jolloin pääsee irrottelemaan oikeen kunnolla ja osa taas on noin 50 metrin mittaisia tarkkuusväyliä.

Arvosana radalle: 











Keinukallio (Kerava)


Olimme suunnitelleet kolmen kaverini kanssa tämän sunnuntain golfpäiväksi, jolloin kierrämme kaksi naapuruston rataa. Valitsimme aika sattumanvaraisesti kaksi rataa melko läheltä ja ensimmäinen niistä oli Keinukallio Keravalla.

Rata oli hienossa ympäristössä ja radan opasteet olivat esimerkilliset. Seuraavalle väylälle löysi siis aina helposti. Radan korkeuserot olivat myös huikeat, joten erityyppisiä väyliä riitti. Par 4 metsäväylät eivät olleet mieleeni, koska onnistuin aina saamaan itseni sellaiseen paikkaan, mistä oli hankala jatkaa. Ei siis radan syytä, vaan sen, että ei osaa vielä pelata tarpeeksi hyvin, jotta pysyisi väylällä. Hieno rata ylipäänsä ja voisi joskus käydä uudestaankin. Pakkohan se on kohentaa melko vaisuksi jäänyttä ensitulosta: +15.

Arvosana radalle: ☆ 


Maaniittu-Ihantola (Nurmijärvi)


Ruokatauon jälkeen suuntasimme Nurmijärvelle Maaniittu-Ihantolan radalle. Rata näytti jo kartalta melko sekavalta, kun väylät menivät ristiinrastiin joka puolelle. Ja sitä se oli käytännössäkin. Radat olivat kaiken lisäksi yksipuolisia eli koko ajan piti heittää pillisuoraan 60-120 metriä. Ratojen paarejakaan ei mielestäni ollut juurikaan pohdittu, koska kaikki olivat kolmosia, vaikka osaan olisi helposti voinut nelosenkin lätkäistä.

Tulos oli kohtuullinen +14, mutta tuskinpa tulee radalle enää palattua. En voi suositella, ellei ole suorien ratojen ja sekavan layoutin ystävä.

Arvosana radalle: ☆ ☆ ☆ 









Mielipiteitä bägini sisällöstä


Bägissäni kulkee tällä hetkellä vähän liiankin monta draiveria, koska osa on vähän testimielessä mukana. Päällekkäisyyksiä siis löytyy. Olen kuitenkin huomannut, että mieluummin tulee tartuttua Discraftin draivereihin, kuin Vibramin. En tiedä onko tämä tottumiskysymys, vai olenko alitajuisesti todennut Discraftin kiekot paremmiksi.

Seuraavia kiekkoja tulee käytettyä todella paljon tällä hetkellä avauksiin:
- Discraft FLX Surge
- Discraft Elite Z Stalker
- Discraft Ti Ace Race 2013

Lähestymiset menevät taas näillä kahdella:
- Discraft ESP Zone
- Discraft FLX Buzzz

Puttaan ainoastaan tällä:
- Vibram X-link Firm Ridge

Surge SS on myös jäänyt vähälle käytölle Surgen hankkimisen jälkeen. Vähän tuntuu, että Surge tekee saman kuin SS-versio, mutta luotettavammin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti