sunnuntai 8. syyskuuta 2013

SiSu-päivän kisat Siltamäessä

Siltamäki on se rata, jota olen eniten tänä kesänä kiertänyt. Niinpä yllätyin iloisesti, kun näin, että siellä olisi amatöörikisat SiSu-päivänä. Aamulla siis aikainen herätys ja lämmittelemään Haagan kentälle. Aloitin lämmittelyn pienellä hyppelyllä ja puteilla. Ensimmäiset putit olivat aivan jäätäviä. Mietin vain, että onneksi nämä eivät tulleet kisaan. Ei muuta, kun lisää putteja ja lyhyitä lähestymisiä perään.

Puolen tunnin lämmittelyn jälkeen oli aika suunnata Siltamäkeen ilmoittautumaan. Kisaajia oli useampi kymmenen ja sarjojakin oli neljä: aktiiviharrastajat, harrastajat, naiset ja juniorit. Ilmoittauduin harrastaja-sarjaan.

Meidät jaettiin neljän ryhmiin ja aloimme kiertämään rataa. Rata ei ollut ihan tavanomainen, vaan osaa radoista oli vaikeutettu mandoilla ja OB-alueilla. Omassa ryhmässäni sattui pelaamaan juniori-sarjan voittaja. Vähän nöyräähän se oli katsoa, kun 14-vuotias poika heittää paremmin kuin itse, mutta ei pidä odottaa liikoja yhden kesän kokemuksella.

Kisasta jäi loppujen lopuksi hyvä mieli. Olin harrastaja-sarjan neljäs tuloksella +4, joka on oma ennätykseni Siltamäkeen. Ja täytyy ottaa huomioon, että rata oli vielä vaikeutettu. Putti kulki todella hyvin koko kierroksen ajan, vaikka muutama ylärauta mahtuikin mukaan. Kierrokselta tarttui mukaan kolme birdietä ja mikä parasta, ei yhtään double bogieta!

Kilpailun tulokset:
http://frisbeegolfradat.fi/blogit/siltamaen_frisbeegolfrata_helsinki/2013/09/09/sisu-paivan-2013-kisatulokset/

(Ja nimi kirjoitettu väärin, niinkuin aina ennenkin :P)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti