tiistai 17. syyskuuta 2013

Ihannetulos lähestyy

Viikonlopun ohjelmassa oli tosiaan Siltamäen kiertäminen ja tavoitteena oli päästä paariin. Ennakkoon minulla oli hyvin varma tunne puttaamisesta, koska viikon aikana olin harjoitellut sitä paljon. Puttaaminen kuitenkin osoittautui vaikeimmaksi osa-alueeksi radalla.

Rata oli melko hiljainen, joten päätimme kaverini kanssa kiertää sen kahdesti. Ensimmäinen kierros alkoi minulle perinteisesti. Minulla on aina jäätäviä ongelmia kahden ensimmäisen väylän kanssa ja jotenkin niiden heittäminen aina myös jännittää. Tällä kertaa avaus meni kuin menikin läpi tuplamandosta ja pääsin toisella heitolla melkein nostoputti etäisyydelle. Huolimaton putti kuitenkin kostautui ja bogeyhan siitä tuli. Ilmeeni oli kyllä epäuskoinen, kun kahdesta metristä puttasin rautoihin.

Tämän kesän tulokset uudistetulla Siltamäen radalla. Ympyröitynä viikonlopun kierrokset.

Myös toiselta väylältä tuli bogey, mutta sen jälkeen suunta oli parempi. Kierrokselta tuli kaksi pirkkoa ja vielä muutama bogey, jolloin lopputulos oli +4. En ollut tyytyväinen, koska tiesin, että mahdollisuudet ovat parempaan.

Niinpä toiselle kierrokselle ja toiveena, että putti lähtisi vihdoin kulkemaan. Toisella kierroksella sainkin neljä birdietä, mutta edelleen tuli todella helppoja puttivirheitä, joten tulos jäi edelleen plus-merkkiseksi. Tällä kertaa onneksi vain +1. Ihannetulosta ei siis tullut vieläkään, mutta oma ennätys sentään.

Kiekkotestit

Lupasin aiemmin, että mielipiteitä Vibramin kiekoista olisi tulossa, mutta valitettavasti en ole vielä saanut yhtään käsiini. Viikon aikana pitäisi postissa tulla Ascent, Trak ja VP. Kaikki edellä mainitut olen ostanut käytettynä frisbeegolf-foorumin kautta. Myös Obexin hankinnasta on ollut puhetta, mutta sitä kauppaa ei ole vielä viety päätökseen.

Discraftin ESP-muovinen Zone-putteri
Myös muutama Discraftin kiekko saattaa tulla kokeiluun jo tänään. Olen tykännyt todella paljon FLX-muovisesta Surge SS -kiekosta, joten on pakko myös päästä testaamaan tavallista Surgea samalla muovilla. FLX-muovi on todella joustavaa, kuten kuvasta näkyy, mutta samalla siinä on myös erinomainen pito. Elastisuus vähentää kiekon kulumista huomattavasti, koska kiekko antaa periksi kovissa osumissa.

Myös Discraftin putteri nimeltä Zone vaikuttaa mielenkiintoiselta. Käytän paljon kämmenheittoa ja olen etsinyt putteria, jolla lyhyet kämmenlähestymiset onnistuisivat. Pitää siis käydä kaupassa kokeilemassa, miltä Zone tuntuu kädessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti