lauantai 14. syyskuuta 2013

Viikon kolmas ja viimeinen puttiharjoitus

Tänään oli tarkoitus pitää välipäivä harjoituksista, mutta minkäs teet, kun into on kova. Lähdin savelaan juuri ennen hämärän tuloa hieman ennen ilta kahdeksaa. Tarkoituksena oli saada vähintään sadan putin harjoitus tehtyä.

Hämärä tuli todella nopeasti, mutta en antanut sen häiritä. Sata puttia oli ohi noin puolessa tunnissa ja uusi ennätyskin tuli: 86/100. Olin todella tyytyväinen ja tuo viisi metriä tosiaan alkaa tuntumaan jo varmalta. Pakko oli vielä kokeilla 7,5m putteja, vaikka korin hädin tuskin enää näki hämärässä.

Ketjut onneksi kilisivät pimeydestä huolimatta.

Suunnan kanssa minulla ei ole ongelmia tuostakaan etäisyydestä, mutta voimaa on vaikeampi arvioida. Säätelen putin voimaa jalkojen ponnistuksella, joten tuolta etäisyydeltä saa ponnistaa jo selvästi kovempaa. Huomasin myös, että Rhynolla puttaaminen pitkältä on erityisen hankalaa, koska se ei liidä muiden puttikiekkojeni veroisesti. Sain sisään 7,5:stä metristä 13/30, mikä sekin on paras saavutukseni tähän mennessä.

Huomenna sitten katsotaan käytännössä, miten puttiharjoitukset ovat auttaneet. Tarkoitus olisi pelata Siltamäen rata kertaalleen läpi ja toivottavasti parantaa aiempia tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti