lauantai 14. syyskuuta 2013

Viikon toinen treenipäivä

Kisojen jälkeen on hyvä miettiä, mitä olisi voinut tehdä paremmin kierroksella ja koittaa parantaa näitä osa-alueita harjoituksissa. Niinpä suunnaksi jälleen Savelan kenttä ja treeni käytiin. Tällä kertaa minun ei tarvinnut harjoitella yksin, joka tekikin harjoituksista mielekkäämmät. Kyllä sen verran aina kilpailuhenkeä pitää olla, että harjoituksissakin syttyy kisailemaan.

Päivän putit sujuivat paremmin kuin viimeksi. Viidestä metristä meni 78/100. Sadan putin lisäksi kokeilimme puttiharjoitusta, jossa siirrytään onnistuneen putin myötä aina 10cm taaksepäin ja epäonnistuneella 10cm eteenpäin. Pääsin 6,70 metriin kohtalaisen sujuvasti ja puttailusta jäi todella varma olo. Kaukoputit (8m ->) ovat vielä aika hakusessa, koska tekniikkani hajoaa silloin melko pahasti. Joudun käyttämään enemmän voimaa, joka vaikuttaa tarkkuuteeni merkittävästi.

Uusi putteri testissä


Minulla on tällä hetkellä kolme putteria: Innovan DX Rhyno, Prodiscuksen Premium JOKERi ja uutuutena Vibramin Ridge. Näistä kolmesta minun on todella vaikea päättää, millä haluaisin pääsäntöisesti putata, koska kaikki vain tuntuvat niin hyviltä ja luontevilta heittää. Pidän todella paljon tasapintaisista ja melko jäykistä puttereista ja nämä kolme osuvat juuri siihen kategoriaan.

Vasemmalta alkaen: Rhyno, Ridge ja JOKERi

Ettei jäisi sellaista vaikutelmaa, että minulle kelpaa mikä putteri tahansa, niin kokeilin minä tänään myös neljättä putteria: Innova Star Dartia. Se oli mielestäni niin kamala kiekko puttaamiseen, että taitaa mennä myyntiin ihan saman tien. Onneksi en maksanut siitä täyttä hintaa.

Viikonloppuna olisi tarkoitus kietää vähintään yksi rata, joten sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti