torstai 12. syyskuuta 2013

Veikkolan viikkokisat

Eilen tuli osallistuttua Veikkolan Viikkokisoihin. Rata oli minulle täysin uusi, mutta ennen kisaa ehdin kiertää kolme ensimmäistä väylää neljästätoista. Väylät vaikuttivat lupaavilta metsäväyliltä. Rata oli selkeä ja metsä oli kohtalaisen harvaa. Ihan jokainen heitto ei siis osunut puuhun.

Itse kisaan lähdin kolmen kaverini kanssa, jotka olivat myös ensimmäistä kertaa Veikkolassa. Kisassa neljä väylää kierrettiin kahteen kertaa, jotta saatiin 18 väylää kasaan. Tämä ei mielestäni ollut tarpeellista, koska pimeä ehti tulla viimeisillä uusintaväylillä.

Kisasta jäi käteen "Mini"-mini, jonka kaikki osallistujat saivat.

Kaiken kaikkiaan kisasta jäi positiivinen maku. Yksi birdiekin oli sentään kortissa. Ainoa pahempi turhautuminen tuli väylällä neljä, jossa oli ahdas tuplamando, josta piti mennä läpi. Väli oli niin kapea, että päädyin heittämään kiekkoa pesäpallotyyliin, mutta sekään ei auttanut, vaan plussaa tuli korttiin enemmän kuin tarpeeksi. Näin jälkikäteen ajatellen olisi sen voinut pelata fiksumminkin.

Ongelmat omassa pelissä


Omassa pelaamisessa häiritsee tällä hetkellä eniten se, että en saa kiekkoa lähtemään suoraan eteenpäin rystyheitolla kuin silloin tällöin. Kämmenellä onnistun huomattavasti paremmin, mutta rystyllä on aina pieni mysteeri, missä kohtaa kiekko tarkalleen irtoaa kädestä.

Pidän jalan 90 asteen kulmassa koriin nähden ja yritän tuoda kiekon läheltä kroppaa, mutta jokin silti tökkii tuossa vielä. Pitäisi varmaan kuvata omaa heittämistä, niin voisi selvitä tämäkin asia.

Tulossa


Sain myytyä muutaman turhaksi jääneen kiekon ja tilalle sain uutta testattavaa. Lähipäivinä tulossa asiaa Innovan Mako3:sta sekä Vibramin kiekoista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti