lauantai 21. syyskuuta 2013

Ace Race 2013 Jyväskylä

Syksyn ensimmäinen Ace Race on nyt takana. Olen ilmoittautunut myös Mikkelin kilpailuun, mutta siitä tulee päivitystä sitten aikanaan. Jyväskylän kisa oli todella suosittu ja osallistujia oli kisakoneen mukaan peräti 72. Väylät oli muutettu selvästi normaali lyhyemmäksi, mikä oli ihan hyvä juttu, jotta useammat saisivat onnistumisia.

Vuoden 2013 Ace Race kiekko
Siitä huolimatta holarit jäivät minulta saamatta. Itseasiassa koko meidän viiden hengen poolimme jäi ilman hole-in-oneja, mutta raudat sentään kolisivat. Itse en edes rautoihin osunut, mutta kyllä silti läheltä meni ajoittain. Järveen sen sijaan sain yhden kiekon. Vesi oli onneksi sen verran kirkasta, että sain kiekon kahlaamalla takaisin.

Tämän vuoden Ace Race kiekko oli yllättävän hyvä. Heitin sitä sekä kämmenellä, että rystyllä ja etenkin rystylle se tuntui sopivan hyvin. Kämmenellä tulokset olivat hieman vaihtelevia, enkä tykännyt kiekon tuntumasta kämmenelle. Oma arvioni kiekon ominaisuuksista Innovan asteikolla olisi 7, 4, -1, 3. Pitää heitellä tuota vielä vähän lisää, mutta voi olla, että tuosta tulee hyvä kaveri Stalkkerilleni.


Järvenpää DiscGolfPark


Tulomatkalla vettä tuli ankarasti aina Heinolaan asti, joten emme pysähtyneet mihinkään heittelemään ennen Järvenpäätä. Järvenpäähän pysähdyimme lähinnä siksi, että olimme katselleet Janne Hirsimäen videon radasta ja rata vaikutti sopivalta tasollemme. Pienten navigaattori sekoilujen jälkeen pääsimme radalle. Kiersimme radan kahdesti, koska se oli vain 9-väyläinen.

Tulokseni Järvenpään radalta

Rata oli kokonaisuudessaan helppo lukuun ottamatta viidettä väylää, joka oli aika järkyttävä. Kyseisen väylän tiiltä ei ollut mitään selkeätä reittiä, mistä avata vaan edessä oli metsä, missä oli puita todella tiheästi. Piti vaan tuurilla heittää ja toivoa, että kiekko menisi jostain välistä. Ensimmäisellä kierroksella pääsin kuin pääsinkin läpi kahden puukimmokkeen kautta. Toisella kierroksella kokeilin upsia, mutta edes sillä en välttynyt osumasta puuhun. Yhdestä huonosta väylästä huolimatta radasta jäi ihan hyvä maku. Kokeineille pelaajille rata tuskin tarjoaa mitään uutta, mutta aloittelijoille ihan hyvä rata harjoitteluun. Vaikka väyliä oli vain yhdeksän, niin ne olivat sopivan erilaisia, joten erilaisia heittoja pääsi kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti