perjantai 20. syyskuuta 2013

Valmistautuminen Ace Raceen

Olen ilmoittautunut huomiseen Ace Race kilpailuun Jyväskylään ja nyt olen ollut kaksi päivää flunssassa. Niinpä harjoittelu on jäänyt kokonaan väliin ja olen keskittynyt parantamaan oloani. Huomiseksi on vielä luvannut sadetta, joten joutuu ottamaan kunnon vaatteet mukaan.

Keskimatkan draiveri Vibram X-link Trak 
Mietin, että mikähän olisi paras tyyli heittää tuossa kisassa. Kisan ideahan on, että jokaisella väylällä heitetään vain kerran ja ainoastaan, jos osuu koriin tai menee sisään, niin saa merkinnän. Kämmeneltä olen yleensä hieman tarkempi, mutta en tiedä tarkalleen, millainen tuo Ace Race -kiekko on. Jos se on kovin alivakaa, niin kämmenheitoista tuskin tulee mitään.

Vibramit saapuivat


Eilen oli hyvä päivä ja postiluukku kolisi urakalla. Luukusta tippui X-link VP, X-link Trak ja X-link Firm Ascent. Kovasti on himottanut nyt toista päivää lähteä viskomaan noita, mutta en haluaisi mitään keuhkokuumetta hankkia tuossa sateessa. Sen verran voin näin maistiaisiksi sanoa, että tuo X-link kumi (ei siis muovi vaan kumiseos) tuntuu huomattavasti paremmalta kädessä kuin X-link Firm. Tuo Firm toimii kyllä puttereissa, koska puttaukseen käytettävän kiekon on mielestäni hyvä olla mahdollisimman jäykkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti