lauantai 5. lokakuuta 2013

Kierros Siltamäessä

Tämmöinen puttikori löytyy.

Eilen tuli kierrettyä vaihteeksi Siltamäki ja tavoitteena oli saada miinusmerkkinen tulos. Olin kentällä parin kaverini kanssa viiden maissa ja odotimme, että rata olisi lähes tyhjä tähän aikaan vuodesta. Toisin kävi ja rata oli täydenpi kuin keskikesällä. Bussilastillinen jotain aloittelijoita kiersi rataa kaljapurkit kädessä 4-8 hengen pooleissa. Meinasi vähän epätoivo iskeä ja olimme jo Kivikkoon suuntaamassa, kun yhtäkkiä bussijengille tuli mitta täyteen ja he lähtivät pois.

Kaljoittelevien amatöörien lisäksi pelaamista vaikeutti kova tuuli. Kerkesimme ennen kierrosta heittää muutaman draivin harjoitukseksi, mutta puttia on vaikea Siltamäessä harjoitella. Yhtään puttikoria, kun ei radalta löydy. Pitäisi melkein oma kori ottaa aina mukaan harjoitusta varten.

Puttiharjoitusten puutteen huomasi radalla todella hyvin. Raudat kolisivat jo kahdesta metristä ja pari varmaa birkkupaikkaa tuli sohlattua. Tulos pysyi kuitenkin paarissa hyvien avauksien ja lähestymisien ansiosta. Suurta roolia pelissäni näyttelevät kämmenheitot, jotka onnistuvat noin 90% varmuudella toisin kuin rystyt, joista ehkä vain joka toinen lähtee sinne minne yrittää. Kierroksesta jäi putteja lukuunottamatta hyvä maku ja lopulta sivusinkin ennätystäni eli -1:stä.


Tulevan talven puttiharjoitukset


Puttiluola
Talvella ulkona puttaaminen on todennäköisesti aika nihkeätä hommaa, joten olen etsinyt sisätilaa, missä voisi putata. Asunnossamme on vähän liian ahdasta tuohon hommaan, mutta liikuntavälinevarastomme näytti aika houkuttelevalta paikalta.

Varasto on melkein tyhjillään ja siellä riittäisi mittaa varmasti noin seitsemän metrin putteihin. Tuskin hirveästi ketään häiritsisikään, kun tuo on kellarissa ja aattelin vielä vähän koria pehmustaakkin. Voisi ketjujen ympärille laittaa vähän jotain muovia tai kangasta ja koria ja tankoa pehmustaa vaikka solumuovilla. Katsotaan, mitä tästä syntyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti