torstai 17. lokakuuta 2013

Frisbeepointin avajaiset

Tiistaina aukesi Euroopan suurimmaksi frisbeeliikkeeksi mainostettu Frisbeepoint uusissa tiloissaan Takkatiellä. Olin ajoissa paikalla, koska kävelin liikkeelle suoraan työpaikaltani. Muutama muukin oli jo eksynyt paikalle odottelemaan, joten ei ihan yksin tarvinnut olla.

Kello 18:00 liikkeen ovet aukesivat ja "karkkikauppaan" tutustuminen alkoi. Liike oli tilava ja kiekot olivat selkeästi jaettu merkeittäin eri hyllyihin. Valikoima oli todella kattava ja haluamansa kyllä löysi lähes varmasti.

Discraftin misprint -hylly oli mielenkiintoinen. Siellä oli siis virheellisillä leimoilla varustettuja kiekkoja halvemmalla myynnissä. Hinnat vain puuttuivat ja niitä joutui erikseen kassalta kyselemään. Elite Z Buzzzia ei valitettavasti ollut misprinttinä, joten sieltä ei mitään tarttunut mukaan.

Se, mitä oikeasti olin hakemassa oli Discmanian kehuttu P2-putteri. Sitä oli varastosaldon mukaan muutama saatavana P-muovissa. Onnistuin kuitenkin löytämään yhden D-muovisen 175g kiekon, jota ei pitänyt olla koko liikkeessä. P-muovinen sai siis jäädä hyllyyn. Gatewayn Soft Voodoo tarttui myös mukaan, koska nimestään huolimatta se tuntui sopivan jäykältä minun makuuni. P2:sen olisi tarkoitus olla lähestymiskiekko ja Voodoota ajattelin ihan puttaukseen testata.

Lopulta kaupassa vierähti tunti, kun erilaisia kiekkoja oli pakko päästä hypistelemään ja kiekkojen testausaluettakin tuli ihmeteltyä. Siellä näytti olevan jokseenkin hyvä määrä testikiekkojakin paikalla. Onneksi rahaa ei mennyt pariakymppia enempää!

1 kommentti:

  1. Jos tykästyt Voodooseen niin mulla on pari ylimääräistä josta voin keskustella vaihtoa tms. Softeja täyspainosia muistaakseni, valkoiset vihreällä stämpillä. 8/10 kunnossa noin. Nikki löytyy frisbeegolf-forumilta jos haluut ottaa yhteyttä.

    VastaaPoista